Over ons: pleisterwerken

Pleisterwerken zorgen voor de overgang van een ruwbouw naar een afgewerkt huis en bepalen in grote mate mee de waarde en afwerkingskwaliteit van uw woning. Eénmaal de stukadoor is langs geweest en zijn werk heeft uitgevoerd, is uw woning voorzien van mooie gladde en egale muren en plafonds en zijn de bedradingen, leidingen en bevestigingspunten verborgen in uw wanden. Het is dan ook een essentieel onderdeel in het bouw- en afwerkingsproces van uw huis, dat u best door een ervaren vakman laat uitvoeren!

De methodische en verzorgde aanpak van de zaakvoerder, Jan Beyst, zorgde op korte tijd voor een sterke reputatie in de Oost-Vlaamse regio! 

Het nakomen van gemaakte afspraken – in elk opzicht ervan – is dé basis voor een optimale en correcte samenwerking.

Door een goede planning en een flexibele inzet kunt u er op rekenen dat de pleisterwerken snel, correct en op tijd gebeuren.Communicatie met onze klanten is net zo belangrijk als het uitvoeren van de werken zelf.
Een groeiend klantenbestand, het machinaal uitvoeren van werken – al dan niet in onderaanneming – brengen ons tot de huidige referentielijst.

Naast pleisterwerken worden nu ook kleine renovatiewerken in het orderboekje opgenomen: badkamerrenovaties, gevelafwerking, tegel-en vloerwerken.
Eveneens voor een naadloze en waterdichte afwerking van uw badkamer, douche, stoomcabine, keukenblad, tafels enz. kan u ook bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van Mortex kunnen wij een perfecte afwerking garanderen van uw project.

Voor elektriciteit sanitair, schrijnwerk en schilderwerk werken we samen met betrouwbare collega-aannemers.(Zie LINKS) Eén adres dus voor een comfortabele afhandeling van uw verbouwproject! Jan Beyst pleisterwerken bvba staat garant voor kwaliteit, een correcte prijs en een stipte planning.

Wij richten ons zowel op nieuwbouw - renovatie/verbouwingen & kleinere projecten

Onze troeven

  • een onberispelijke, machinale uitvoering volgens de regels der kunst
  • snelle & dynamysche service
  • afwerking volgens de klant
  • vrijblijvend contactopname & offerte
  • opvolging van uw dossier
  • meewerkende patroon!
  • een perfect opgeruimde werf - klaar voor de chapwerken
  • 100% schildersklaar staan van uw woning
  • reeds 10 jaar ervaring in de stiel!