Pleisterwerken & stukadoor werken

Muren

Ontstofte en eventueel voorbehandelde muren worden gegrondeerd om een goede hechting te bekomen en de zuigkracht van de ruwe muur te verminderen. Raamopeningen worden voorzien van hoekprofielen en raamprofielen (aanluiting op raam). Daarna wordt machinaal spuitpleister aangebracht in een 1 of 2 lagensysteem die handmatig in verschillende werkgangen afgestreken wordt tot een perfect recht en glad resultaat.

Plafonds

Plafondwelfsels worden rechtstreeks bepleisterd of met een voorbehandeling indien de aard van de welfsels dit vereist. Verlaagde plafonds worden bekleed met Gyplat- platen waarover een centimeter natte pleister komt. Voor grotere plafonds of hellende daken  werken we met Gyplat-platen of Stucanet (een metalen net met ingeweven karton, zie ook bekaert.com) waarover ongeveer 2 à 3 cm pleister komt.

Onze visie blijft echter steeds dezelfde: het leveren van hoogstaand vakmanschap. Kwaliteit en een schildersklare afwerking zijn voor ons geen holle begrippen maar een must en een standaard voor al ons werk.